Świetny przepis. Muszę tylko wreszcie kupić jakąś dobrą maszynkę do mielenia. - zdanie od domin2
Wczoraj robiłem fasolkę po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbaską smaczne: -) moja 8 letnia córka jakoś się nie da oszukać na rybę już próbowałem na różne sposoby ma RTG w oczach i w smaku.Pozdrawiam - zdanie od bartmeces
Świetne przepisy Pan prezentuje. Oglądam każdy nowy film z wielką ciekawością. Wiele z nich wykorzystuje we własnej kuchni. Stare gotowanie bez tych dziwnych proszków, glutaminianu i podobnych dziwactw jakie teraz nas zalewają.
Mam małe pytanie odnoście przechowywania pietruszki i kopru w słoikach ( prezentowany kilkanaście odcinków temu)
Czy przed włożeniem kopru lub pietruszki do słoika wysusza Pan zioła np w ręczniku czy wkłada wilgotne ?? - zdanie od Mirek
Źródło / popatrzcie sobie też tu nie ma nic ciekawego niestety.